Mozgalmunk egy közismert tagját próbálta megtámadni az antifa

Lipták Tamás Mozgalmunk egy közismert tagja, akinek gyakran megosztja fényképeit a hazai és nemzetközi antifa egyaránt. Ma reggel Budapesten próbálta megtámadni egy csapat vélhetőleg Nyugat-Európából érkezett szélsőbaloldali.Alább Lipták beszámolója olvasható az esetről, melyet Telegram csatornáján tett közzé.
 

 

"Szóval itt vannak. Az elmúlt években is sokszor lehetett hallani, hogy az antifa külföldi segítséggel oldaná meg a Becsület Napja elleni fellépést. Néhány aktivista meg is jelent évről évre, hogy minket fotózgasson, néha egész jó képeket készítve.
 

Ma azonban szintet léptek. Épp a Nyugatiban szálltam fel az egyik Debrecen felé tartó vonatra, amikor észrevettem, hogy egy fiatalember állt meg a peronon és a vonat irányába fotózott. Ilyet máskor is láttam, nem nagyon érdekelt. Fél perc múlva egy ellenőr kinézetű lány (?) társaságában szállt fel, aki egy paprikaspray-t vett elő és az arcomba próbálta fújni. Nem sikerült, a nagyja mellé ment, majd elszaladtak. Természetesen utánuk futottam, akkor láttam, hogy nem ketten, hanem vagy tízen vették fel a nyúlcipőt a Nyugati bejárata felé.
 

Bár, egyik sem szólalt meg, de a társaság ruháiból, illetve a fellépésükből arra következtetek, hogy nyugat-európaiak voltak. A hazai antifa ilyet nem tud és nem is merne megtenni.
 

Kissé talán humorosan előadott bejegyzésem korántsem vicces. Tőlünk nyugatabbra számtalan példát láttunk arra, hogyan nyomorítanak meg nacionalistákat ezek a patkányok jelentős túlerőben, aki pedig védekezik, évtizedekre börtönbe kerülhet nagyon könnyen.
 

Nem gondolom, hogy előre megtervezett akció volt ez részükről, inkább a véletlenek összjátéka. Elég sokszor megosztják a fotóim szélsőbaloldali oldalakon, ez a társaság pedig valószínűleg pont most érkezett meg a városba. Viszont mindenképp figyelmeztető jel kell legyen ez mindenkinek!"

Mozgalmunk mindenkit arra kér, hogy a hétvége során fokozott elővigyázatossággal járjon el. Ne mozogjatok egyesével, szerveződjetek csoportokba. Lipták támadói nem viseltek semmilyen kitűzőt, vagy felvarrót. A nyugati stílusnak megfelelően sötét ruházatban voltak, és olyan márkákat viseltek, amiket itthon is hordanak szurkolók.

 

Az antifával szemben nem fogunk feljelentést tenni. Ezt a konfliktust nem tudja, és nem is oldhatja meg a rendőrség. Ha megtámadnak védekezni fogunk.

Légió Hungária

 

Kapcsolódó:

 

Becsület Napja - Day of Honour - Tag der Ehre

 

Hősök Útja