Végleges információk a Becsület Napjáról

Február 8-án ismét felsorakozunk, és szinte az egész világgal dacolva, de tisztelgünk hős elődeink előtt!

 

Február 8-án ismét felsorakozunk, és szinte az egész világgal dacolva, de tisztelgünk hős elődeink előtt!

Minden résztvevőt megkérünk, hogy a HIVATKOZÁSRA kattintva olvassátok el a rendezvény szabályzatát, melyet a helyszínen maradéktalanul tartsatok be.

A megemlékezésre 14:00-kor veszi kezdetét a beléptetés a Városmajorban. Az ellentüntetések miatt csak két ponton nyílik lehetőség a csatlakozásra. A Széll Kálmán tér felől érkezőket arra kérjük, hogy a Csaba utca és az Ignotus utca kereszteződésénél közelítsék meg a helyszínt, a Déli Pályaudvar felől érkezők pedig a Csaba utca, Maros utca kereszteződésénél tudnak csatlakozni.

Baloldali ellentüntetők több irányból is ellendemonstrációkat jelentettek be megemlékezésünk közvetlen közelében. Eseményünk méltóságteljes megtartásának érdekében mindenkit arra kérünk, hogy ne szolgáltasson a sajtónak méltatlan jeleneteket. Az a világnézeti szakadék, ami az antifasiszták, és köztünk húzódik vitával nem rendezhető, az üvöltözést, köpködést és hasonló szintalatti viselkedést pedig hagyjuk meg nekik. Lehet, hogy van aki elégedettséget érez, ha felvilágosíthatja őket, de sajnos ezek a jelenetek alkalmasak rá, hogy negatív színben tüntessék fel a megemlékezést a sajtóban.

Rendezvényünk úgy fog véget érni, hogy akik részt kívánnak venni a Kitörés Emlék- és Teljesítménytúrán, azok átérhetnek a rajthoz. Sok sikert és kitartást kívánunk nektek!

Az esti koncertekre a "Kék Yukban" (1032, Fényes Adolf utca 28.) fog sor kerülni, 19:30-as kapunyitással.

Dicsőség a Hősöknek!