Televíziós vita a kitörés és a Becsület Napja megítéléséről

A Pesti TV Politikai Hobbista című élő műsorának különkiadásában került sor egy parázs hangulatú vitára, melynek témája a Becsület Napja, illetve a kitörés voltak. Mozgalmunkat Incze Béla vezetőségi tag képviselte.

 

Ahogy a Pesti TV felületén olvasható a csatorna történetének legélesebb vitájára került sor február 11-én, a kitörés évfordulóján, annak ellenére, hogy - idézve őket - "egy darab komcsi sem volt a közelben". A vita alapját elsősorban az adta, hogy míg Horváth Tamás újságíró és Incze Béla egy sovinizmustól mentes álláspont alapján ítélik meg az eseményeket, addig Takács Áron Kurtz ezredes és Vésey Kovács László a Pesti TV munkatársai számunkra érthetetlen fokú indulattal viseltetnek a németek irányába.

 


A vitával természetesen semmi problémánk, bármikor szívesen állunk elébe a jövőben is. Azt kifejezetten örvendetesnek tartjuk, hogy a mainstream sajtó végre nem a mi megkérdezésünk nélkül alkot véleményt rólunk, illetve azokról az eseményekről, melyeket mi fontosnak tartunk.

 

A vita az alábbi linken tekinthető meg:

https://pestitv.pestisracok.hu/2022/02/11/a-kitores-napjan-osszecsapott-a-radikalis-jobb-a-rendezoi-jobboldallal-politikai-hobbista-extra
 

Légió Hungária