Légió Hungária: Szánj 1 percet a székely megmaradásra!

Mozgalmunk számos hazafias szervezethez hasonlóan arra buzdítja szimpatizánsait, hogy írják alá azt az online petíciót, melynek sikere egyben Székelyföld fejlődésének kulcsa lehet.

 

Az esetek döntő többségében sem szervezetileg, sem magánszemélyekként nem támogatjuk az aláírásgyűjtéseket, hiszen negatív tapasztalatok tömkelege bizonyítja, hogy a rengeteg befektetett idő és energia ellenére sem vezetnek sikerre, az átgondolatlan, röhejes próbálkozások pedig egyenesen károsak. Gondolunk itt azokra a kezdeményezésekre, melyek semmilyen hivatalos szervnél nem lettek regisztrálva, esetleg olyan témákban kezdték meg a gyűjtést, melyek téves közhiedelmeken alapulnak.

 


 


Csatlakozz közösségünkhöz, légy része a küzdelemnek Te is! - info@legiohungaria.org


 

Jelen felhívást azonban támogatjuk, még annak ellenére is, hogy Mozgalmunk 100%-ban szembehelyezkedik az Európai Unióval. Elvi állásfoglalásunk nem lehet gátja annak, hogy támogassunk egy olyan kezdeményezést, mely sikeres volta esetén komoly támogatásokhoz juttathatja a székelységet. A Légió Hungária minden olyan érdemi kezdeményezést támogat, mely hozzájárul az elszakított területeken élő magyarság identitásának megerősítéséhez.

A Székely Nemzeti Tanács által kezdeményezett online petíció a HIVATKOZÁSRA kattintva tekinthető meg részletesen, illetve írható alá.

 

Légió Hungária