Lázadj a modern világ ellen - Légy normális! (Videós, képes beszámoló)

Mozgalmunk úgy döntött, hogy egy mozgó utcafórum keretében nyilvánítjuk ki nemtetszésünket a Budapest Pride-al kapcsolatban. Igyekeztünk célirányosan a deviáns felvonulás résztvevőivel interakciót kialakítani, de álszent jelszavaik ellenére nem mutatkoztak sem nyitottnak, sem toleránsnak.


Szórólapok és megafon segítségével adtuk Budapest népének tudtára, hogy nemet mondunk a deviáns propagandára.
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Mindezt kezdetben egy hivatalosan bejelentett demonstráció keretei közt igyekeztünk megvalósítani, de miután a rendőrség előzőleges ígéretével ellentétesen nem adott lehetőséget rá, hogy érdemi kommunikáció alakulhasson ki azokkal, akikkel esetleg ellentétes álláspontot képviselünk, a rendezvény egyharmada után közöltük velük, hogy a bejelentett demonstráció véget ért, és aki szeretne, az egyéni módon csatlakozhat azokhoz, akik a megafonnal folytatják a járókelők felvilágosítását.A belváros legzsúfoltabb utcáiba nyomultunk be, ahol előfordult, hogy feszült hangulatban fogadtak minket a felvonulásra igyekvők, de heves tiltakozásuk és agresszív fellépésük ellenére is folytattuk felvilágosításukat, melynek rendőrsorfal és minimális dulakodás vetett véget.
Szórólapunk teljes szövege alább olvasható:

 

Mozgalmunk határozottan tiltakozik a homoszexuális lobbi agresszív térnyerése ellen, továbbá követeljük, hogy Magyarországon törvény tiltsa a szexuális devianciák bármilyen jellegű propagálását, illetve minden oktatási intézmény falai közt kerüljön tiltott kategóriába azon elméletek népszerűsítése, melyek kétségbe vonják, hogy...

- ...házasság csak férfi és nő közt jöhet létre.

- ...női és férfi nemen túl, bármilyen egyéb biológiai nem létezik az emberi fajon belül.

- ...a szexuális devianciák bármely formája nem betegség, hanem természetes jelenség, melyet minden esetleges orvosi kezelés nélkül tolerálni szükséges, sőt: Kell.

A homoszexuális lobbi és minden egyéb leágazása, melyek további deviáns viselkedési formákat kívánnak elfogadottá; legitimmé tenni, hazug módon állítják, hogy negatív diszkriminációnak lennének kitéve az élet bármely területén. A kiábrándító valóság az, hogy a mainstream média minden segítséget megad nekik beteges hajlamaik népszerűsítésére, sőt világszerte közismert márkák és brand-ek tömegével állnak be a szivárványszínű véleményterror gépezet mögé. A teljesség igénye nélkül:

- YouTube 

- McDonald's

- MTV

- Nivea

- United colours of Benetton

Magyarországon 2019-ben, többek közt az alábbi vendéglátóipari egységek és egyéb közösségi terek biztosítottak helyszínt az egy hónapon keresztül zajló deviáns parádénak:

- A38

- Anker't

- Auróra Klub

- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Sportközpont

- Pesti Magyar Színház

Mindezek fényében aljas hazugság azt állítani, hogy az élet bármely területén hátrányt szenvednének a szexuális devianciákban szenvedők, sőt kijelenthetjük, hogy mindezek olyan betegségek, melyek számos területen igazságtalan előnyhöz juttatják a betegeket a társadalom egészséges tagjaival szemben.

Tőled, akihez eljutott hangunk azt kérjük, hogy ne add fel, hiszen minden hazug színjáték ellenére az abnormalitás soha nem változik normálissá! Ha behunyod a szemed, amikor a homoszexuálisok többletjogokat követelnek, legközelebb talán akkor nyitod ki, amikor már a pedofilok és az állatokkal fajtalankodók állnak sorban a társadalmi privilégiumokért. Támogasd azokat, akik a felfoghatatlannak tűnő ellenszéllel szemben is küzdenek a devianciák térnyerése ellen!

Lázadj a modern világ ellen! - Légy normális!

Tényszerű beszámolónkon túl fontosnak érezzük azt hangsúlyozni, hogy a Budapest Pride szervezői és az őket támogató liberális média két stratégiai ponton hazudik az események kapcsán.

Egyrészt nem igaz, hogy 25 ellentüntető lett volna összesen a városban. Csak tagságunk, és szimpatizánsaink száma meghaladta ezt a létszámot - még úgy is, hogy csak meghívásos alapon lehetett hozzánk csatlakozni, és voltak olyanok, akik a nap során hozzánk csapódtak, de elküldtük őket, mert vállalunk közösséget bárkivel - voltak továbbá egyéb; kisebb-nagyobb létszámú csoportok, akiket ha mind összeadunk, akkor nyilvánvalóan röhejes 25 főről beszélni.

A második és egyben leglényegesebb pont pedig, hogy hazugság az az állításuk, mely szerint a rendőrség nem zárta kordonok közé a menetet. Minden nagyobb utat és szélesebb teret lekordonoztak, a kisebb utcákat pedig élőerős kordonnal oldották meg.Azért hatalmas jelentőségű, hogy mindez ne maradjon kommentár nélkül, mert ha ezek az állítások ülepednek le a társadalom kollektív szürkeállományában, akkor tényleg csak idő kérdése, hogy minden érdemi ellenállási kísérletet megfojtson a nyomasztó csend, és teljesen szabadon vonulhassanak azok, akiket egy ideális világban zárt intézmények kerítései és ápolók választanának el a többségi társadalomtól.

További képek:

 

 

Légió Hungária