Egyesített erővel szállt szembe a Nemzeti Ellenállás a felforgatókkal

Az elmúlt hetekben nemzetközivé duzzadó Black Lives Matter mozgalom magyarországi térnyerése ellen vonult utcára több hazafias szervezet, köztük Mozgalmunk is.

 

A fővárosi Szabadság téren második alkalommal gyűltek össze legnagyobbrészt külföldi aktivisták, akik az USA-ból induló, szélsőséges baloldali mozgalom a Black Lives Matter zászlaja alatt kívántak tiltakozni a természet törvényei ellen. A magyar társadalom számos defektusa ellenére, azonban végletes elmebetegségekre Istennek hála, nem mutat fogékonyságot, így döntő többségében külföldi fiatalok alkották a "tömeget".

 

 

 


Mozgalmunk ezúton mond köszönetet minden bajtársunknak és szimpatizánsunknak, akik velünk tartottak kiállásunk során. Csoportjaink szoros együttműködése a biztosíték rá, hogy Magyarország nem lesz a szélsőbal martaléka. Köszönet illeti meg a Hungarian Hammersinks-t, a C18-at, a Skins4Skins Hungary-t és barátainkat a Kispest táborából. 

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Betyársereg és Mozgalmunk aktivistái - bajtársi szervezetek képviselőivel, és szimpatizánsokkal kiegészülve - több hullámban érkeztek meg a térre, ahol a BLM tüntetés szervezőinek kétségbeesése nyomán, a biztosítást végző rendőri erők élősorfallal választották el egymástól az ellenérdekelt feleket. A szélsőbaloldal minden csápjának tisztában kell lennie vele: Magyarországon nem fognak ledőlni történelmi nagyjaink szobrai, nálunk nem fog teret hódítani az a tudathasadásos öngyűlölet, ami a szó szoros értelmében térdre kényszeríti az Egyesült Államokat, és Nyugat-Európát. A szélsőjobb ahogy a történelemben annyiszor, most is a társadalom immunrendszereként reagál a kór terjedésére.

A HIVATKOZÁSRA kattintva érhető el a Hunhír.info helyszíni tudósítása.

A tüntetésről Mozgalmunk egy tagja került előállításra egy BLM aktivistával kialakult vita miatt. A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást ellene.

A HIVATKOZÁSRA kattintva érhető el a HVIM beszámolója a Szabadság téren történtekről.

Légió Hungária