Egy csatorna, ahol nincs cenzúra

A XXI. században megkerülhetetlen propagandaeszköz a közösségi média. Itt a lehetőség, hogy folyamatosan, cenzúrázatlanul juthasson el hozzád Mozgalmunk összes fontos híre!

 

Az elmúlt években hazánkban is egyre népszerűbb Telegram egy olyan kommunikációs csatorna, mely sok versenytársával ellentétesen tényleg komolyan gondolja, hogy a levéltitok maradjon titokban, akár még a szakszolgálatok fürkésző tekintete elől is. A magyar sajtóban is rábukkanhatunk olyan hírekre, melyek arról tanúskodnak, hogy még az orosz FSZB bicskája is beletört a rendszer dekódolásába. Pavel Durov a VK és Telegram alapítója orosz származású, de Londonból üzemelteti a céget, és állítása szerint szentül hisz a személyiségi jogok és a levéltitok védelmében, így egyetlen hatóságnak sem ad betekintést a felhasználók adataiba.

A médiában csak "orosz Zuckerbergként" emlegetett Durov amellett, hogy a végpontok közötti titkosítással egy kétségkívül nehezen feltörhető rendszert hozott létre, olyan további funkciókkal is ellátta a csevegőt, mint a csatornák létrehozásának lehetősége. Ez azt jelenti, hogy egy hivatkozás birtokában bárki, aki Telegram fiókkal rendelkezik csatlakozhat egy hírfolyamhoz, melyben adott esetben Mozgalmunk összes híréről értesülhet, mindezt úgy, hogy a legtöbb közösségi oldallal ellentétesen mellőzzük az ottani jelenléthez nélkülözhetetlen öncenzúrát.

A Légió Hungária Telegram csatornájának hivatkozása:

https://t.me/legiohungaria

Asztali gépre és laptopra a hivatkozásra kattintva tölthetitek le a csevegőt, telefonra pedig az adott típus alkalmazásboltjában (pl. Play áruház), természetesen ingyenesen.

Figyelem!
Szimpatizánsaink figyelmét felhívjuk rá, hogy hiába biztonságos egy csatorna, ha csak olyan eszközökkel érhető el, amik távolról sem azok. A Telegram rendszere biztonságosnak tűnik, de a számítógépek, és az okos eszközök nem. Ezt mindenki tartsa szem előtt a csevegő használata során!

Ha nem győztünk meg a Telegram használatának előnyeiről, de ennek ellenére szeretnél értesülni híreinkről, akkor az info@legiohungaria.org e-mail címre küldj egy levelet "Hírlevél" címszóval.

Légió Hungária