Az otthoni edzés honvédelem

Bár nincs károsabb az aktivizmus tekintetében, minthogy megszűnik a személyes kapcsolat, de olyan időket élünk, amikor mindenkinek áldozatokat kell hoznia. Viszont Mozgalmunk megpróbálja a maximumot kihozni a jelenlegi helyzetből! Otthoni edzésre buzdítjuk minden bajtársunkat!

 

Van otthon garázs, vagy egy kihasználatlan raktárhelyiség? Vagy csak annyi helyed van, hogy lemenj fekvőtámaszba? Teljesen mindegy! A saját testsúlyos gyakorlatok jelentős része bármilyen körülmények közt gyakorolható, ha pedig nagyobb hellyel rendelkezel, akkor csak a kreativitás szabhat határt az edzésnek. A jelenlegi válsághelyzetből fakadó módon, a leggyakoribb hátráltató tényező hullott ki, ami meghiúsítja az edzést: Az időhiány. Lentebb néhány képet láthattok motiváció gyanánt tagságunktól.


 

Egyedül edzeni persze nem a legideálisabb, de küldjétek el képeiteket, videóitokat az info@legiohungaria.org címre, vagy az ASMH Facebook oldalnak, hogy motiválhassuk egymást a további fejlődés érdekében! Annak ellenére, hogy elítéljük azt a modern nézetet, mely szerint csak a közösségi médiában bezsebelhető kedvelésekért kell edzeni, most arra buzdítunk, hogy osszátok is meg a képeket, és kommentárként lássátok el az alábbi címkékkel: #AzOtthoniEdzésHonvédelem #ASMH

Légió Hungária