A Nagy Testvér ismét lecsapott - Facebook cenzúra

Az elmúlt néhány napban Mozgalmunk Facebook oldalán keresztül rengeteg emberhez juttathattuk el az úzvölgyi temetőgyalázás híreit. Közel 150.000 megszólított felhasználó után le is sújtott a cenzor: Ismét visszavonták oldalunk nyilvánosságát.

 

Természetesen a fellebbezés lehetőségével éltünk, mely a múltban több alkalommal váratlan, pozitív meglepetést okozott. Azonban naivitás lenne abban bízni, hogy örökké elkerülhetjük sorsunk, mely egyben tevékenységünk elismerése is a Facebook adminisztrátorainak részéről.

Minden szimpatizánsunkat arra kérjük, hogy terjesszék Mozgalmunkkal kapcsolatos híreket. A küzdelem nem a virtuális térben dől el, de a XXI. században megkerülhetetlen felületek ezek. Nemrég YouTube csatornánk vált a PC áldozatává, most pedig Facebook oldalunk, azonban két lehetséges alternatívára szeretnénk felhívni a figyelmeteket:

- Egy csatorna, ahol nincs cenzúra című írásunkban hívtuk fel a figyelmet Telegram csatornánkra, melyen azon túl, hogy kendőzetlenül tudjuk eljuttatni hozzátok a legfontosabb híreket, adatvédelmi szempontból is rendkívül biztonságos besorolásba esik.

 

- A második opció a "Légió Hungária Hírlevél" listára való feliratkozás, mely egy klasszikus e-mail alapú értesítő rendszer. Akiket nem sikerült meggyőznünk a Telegram előnyeiről, vagy esetleg szeretnék, ha híreink bővebben kifejtve is eljutnának hozzájuk, akkor nincs más teendő, mint az info@legiohungaria.org címre elküldeni egy üres levelet "LH Hírlevél" tárggyal ellátva.

Azokat pedig, akik nem csak értesülni szeretnének tevékenységünkről, és alkalomszerűen részt venni nyilvános eseményeinken, hanem csatlakoznának küzdelmünkhöz, arra kérjük, hogy ha elhatározásuk szilárd alapokon nyugszik, akkor jelezzék csatlakozási szándékukat az info@legiohungaria.org mail címen.
 

 

Légió Hungária