A mi Európánk nem a ti uniótok!

Május 23. és 26. közt ismét milliók vonulnak az urnák elé Európa szerte, hogy egy X erejéig úgy érezzék, dönthetnek saját sorsuk felől. Aztán egy nappal később minden megy tovább, hiszen "ha a választás bármin is változtatna, már rég betiltották volna."

 

Az Európai Unió egy olyan monstrum, amely ellentétes mindazzal, ami valaha értéket képviselt az öreg kontinensen. A nemzetállamok feloldása egy szivárványszínű masszában, és a társadalmi devianciák támogatása olyan mértéket öltött, ami veszélyezteti a teljes földrész jövőjét. Sem a szövetségi rendszer létjogosultságában, sem a belső reformokban nem hiszünk.

Európában létre kell jönnie egy olyan szövetségnek, mely egy erődrendszerhez hasonlatos módon hálózza be a térséget, és a nemzeti hagyományokra támaszkodva; a kölcsönös tisztelet által vezérelve teremti meg azt az alternatív közösséget, mely alkalmas rá, hogy immunrendszerként lépjen fel a társadalmakat gyengítő vírusok ellen. Ennek szellemében dolgozunk közösen közép- és kelet-európai bajtársainkkal a Radikális Szövetség keretei közt, illetve
pán-európai törekvéseket szem előtt tartva az Európa Erőd ernyőszervezetben.


Légió Hungária