A Légió Hungária felderítőinek jelentése a déli határról

Európa felbolydult az illegális bevándorlók újabb hulláma miatt. A görög határon földön és vízen egyaránt feszült a helyzet, így jogosan merül fel a kérdés, hogy mire számíthatunk a közeljövőben. Mozgalmunk csongrádi divíziója felderítő útra indult.

 

A felderítés apropója megelőzi a török döntést, melynek értelmében ismét embertömegek indultak meg Európa irányába. Még januárban kaptunk üzenetet egy szegedi szimpatizánsunktól, amiben leírta, hogy a migránsok ismét nagy számban feltorlódtak a határon, és a szerb oldal magyar lakta városaiban zaklatják a lakosságot. Főként Magyarkanizsa, Szabadka és Horgos lett kiemelve, ezzel párhuzamosan pedig délvidéki szimpatizánsaink is megerősítették a híreket. Felderítésünk helyszíne Magyarkanizsa lett, mivel onnan érkezett a legtöbb panasz.

 

 

 

Tudomásunk volt róla, hogy korábban a vasútállomás volt a gyülekezési pontjuk, azonban ezt az épületet teljesen leamortizálták, sőt fel is gyújtották. Jelen pillanatban le van zárva, hiszen életveszélyessé vált.

 


Csatlakozz közösségünkhöz, légy része a küzdelemnek Te is! - info@legiohungaria.orgA városközpontban akadtunk rá a migránsok kisebb csoportjára. Látogatásunk estéjén - eltekintve zavaró jelenlétüktől - különösebb problémát nem okoztak.
 Egy kávézó tulajdonosától tudtuk meg, hogy a város legtöbb vendéglátóipari egységéből kitiltották őket a sorozatos balhézásaik, és a vendégek zaklatása miatt. A helyzet néhány évvel ezelőtt jóval nyomasztóbb volt, de mostanában is okoznak feszültséget, ha nagyobb létszámban összeverődnek. Azonban felderítésünk után néhány nappal, január 28-án egy 70 fős csoport rohanta meg a határkerítést. A helyszínen szolgálatot teljesítő fegyveres biztonsági őr csak figyelmeztetőlövések leadásával tudta megfékezni őket.

 

 

 

Januári látogatásunk óta alapjaiban fordult fel a világ, a negatív változások pedig értelemszerűen minket sem fognak megkímélni. Mozgalmunk nem fogja hagyni, hogy az egyébként is problémákkal küszködő délvidéki magyarság életét még idegen kontinensek söpredéke is megnehezítse. Ha bárkinek releváns információja van arról, hogy a feszültség fokozódna, akkor jelezze nekünk az info@legiohungaria.org címen. Természetesen semmilyen illegális cselekményre nem készülünk, pusztán kamatoztatni fogjuk azon különleges képességünket, mely szerint, ahol nagyobb létszámban megjelenünk, ott varázslatos módon megsokszorozódik a hatóság létszáma is.

Légió Hungária