A kommunizmus áldozatainak állítottunk emlékművet Győrben - képes beszámoló

Az idei október 23-i megemlékezésre Mozgalmunk nyugati divíziója úgy döntött, hogy keresztet állít kegyeleti célból, hogy tiszteletünket fejezzük ki azok előtt a magyar, illetve más nemzetiségű harcosok előtt, akik a szabadságharc napjaiban sorsközösséget vállaltak a nemzettel és életüket áldozták a szabad Magyarországért. A keresztet egy kommunista szobor előtt állítottuk fel, ahol a bolsevikok minden évben megemlékezést tartanak a nemzetellenes tanácsköztársaságról.
 


Ők azok az emberek, akik számára a haza fogalma ismeretlen, és azok akik a hazáért életüket áldozó hősöket csak bűnözőknek, csőcseléknek titulálják, ellenben a nemzetrontó gyilkosokat nyíltan hősökként ünneplik.

Ennek az akciónak figyelemfelkeltő jellege is volt, hogy az illetékesek ha már nem tüntetik el ezeket a gyalázatos időket dicsőítő szobrokat legalább álljon ott mindegyik előtt egy tábla, ahol felsorolják a kommunizmus bűneit amit ez az ország 45 évig nyögött és azóta is nyög.

Emlékeztetni kell a jövő nemzedékeit ezekre a borzalmas időkre, hogy tanuljanak belőle, és soha ne térhessenek vissza, és ez a jelenkor magyarjainak, tehát a mi felelősségünk! Nem hagyjuk feledésbe merülni a kommunisták által meggyilkolt magyarok és a szétszakított, tönkretett magyar családok ezreit!

A megemlékezésen 25-30 fő vett részt. A rendezvény méltóságteljesen lezajlott, ahogy azt a hősöknek kijáró tisztelet megköveteli. A kommunisták szobrát érintetlenül hagytuk, ahogy azt már leírtuk, ennek a szobornak az eltüntetése jelenleg nem a mi hatáskörünk.Részlet a megemlékezésen elhangzott beszédből, melyet egy helyi bajtársunk mondott el:

"Emlékezzünk ezekre a hősökre Bajtársaim és merítsünk erőt bátor tetteikből, mert mi is egy hasonlóan nehéz, viszontagságos jövő elé nézünk.
Világunk irányítói egy új világrend képét vetítik elénk, ahol nincsenek nemzetek, nincsenek nők és férfiak, nincs Isten csak az anyag, nincs múltunk sem jövőnk csak szegényes jelenünk, nincs tulajdonunk, nincs identitásunk. Ez az új világ maga a sátáni kommunizmus! A céljuk ugyan az mint régen: Megtörni és kiirtani az európai, keresztény fehér embert.

Bajtársaim, most minden jel arra utal, hogy hamarosan nekünk is meg kell vívnunk a magunk szabadságharcát, mert egy ilyen világban a magyar ember nem tud létezni. Engedjük, hogy az ősi magyar vérünk a tudatára ébredjen és általa mi is csodákra legyünk képesek a szabadság és az igazság eszméjéért, ha kell az egész világgal szemben is dacolva ahogyan azt a Pesti Srácok is tették!

Ahogy magyar emberhez illik félelem nélkül éljünk, és ha úgy adódik félelem nélkül haljunk példát mutatva a jövő magyar nemzedékének!

Ébredj Magyar! Isten óvja Magyarországot!"Légió Hungária